NEKKLACHTEN

Nekklachten kunnen een zeer grote last zijn. Vaak ondervind je hinder van de nekklachten in je dagelijkse leven. Het draaien en bewegen van je hoofd gaat moeizaam en is pijnlijk. Nekklachten kunnen daarnaast ook zorgen voor hoofdpijn en duizeligheid. Vaak wordt er gedacht dat de nekklachten komen van verkeerd slapen of liggen en wordt er verwacht dat de klachten vanzelf overgaan.

 

 

In de meeste gevallen hebben nekklachten een dieper onderliggend probleem en zal behandeling van een osteopaat nodig zijn. Ook kunnen langdurige nekklachten andere problematiek veroorzaken in bijvoorbeeld de rugwervel. De hals en rugwervels staan met elkaar in verbinding en hier kunnen, door de spanning die er op komt te staan, ook klachten door ontstaan.

Kan osteopathie iets voor mijn nekklachten betekenen?

BEHANDELING VAN Nekpijn bij een osteopaat

Een osteopaat is geschikt voor het verhelpen van nekpijn en zal op zoek gaan naar de oorzaak van de nekklachten. Dit betekent dat dus ook andere blokkades in het lichaam behandeld worden indien nodig. De osteopaat houdt er rekening mee dat het lichaam één geheel is en dus verder moet kijken dan alleen de nekpijn. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om na de behandeling van de nekklachten ook thuis nog oefeningen te doen. Deze oefeningen zal de osteopaat goed uitleggen alvorens je ze zelf thuis kunt gaan oefenen.

 

Uw osteopaat in Enschede

In mijn praktijk in Enschede behandel ik met regelmaat nekklachten en kan ik ze verhelpen. Heeft u last van deze klachten en bent u benieuwd of osteopathie wat voor uw klachten kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag van uw nekpijn af.  

WhatsApp chat