Uw osteopaat in Enschede

 

De osteopaat

Mijn naam is Dennis Cordes en ik ben werkzaam als osteopaat in Enschede. Ik ben mijn carrière in de gezondheidszorg begonnen als fysiotherapeut.
Redelijk snel na mijn studie fysiotherapie had ik de behoefte om meer inzicht te krijgen in de fysieke klacht van de patiënt en wilde ik graag meer mogelijkheden voor behandeling. Ik ben op zoek gegaan naar een vervolgstudie. Na een zoektocht kwam ik terecht bij de studie tot osteopaat aan het college Sutherland in Amsterdam.

 

Studie tot osteopaat

Om osteopaat te worden heb ik bij Sutherland een 6 jarige studie gevolgd, waarbij het laatste jaar een co-therapie/stage jaar is. Hierbij kregen we begeleiding van osteopaten die al vele jaren in het vak zitten om meer praktijkervaring en inzicht te verkrijgen.

Gedurende de tijd dat ik als osteopaat in Enschede werk ben ik steeds enthousiaster, nieuwsgieriger en leergieriger geworden omtrent de geneeswijze osteopathie en haar mogelijkheden. Het mooie aan osteopathie vind ik dat je als osteopaat het hele lichaam behandelt en niet alleen daar waar de patiënt de pijn voelt.

Na mijn afstuderen heb ik meerdere cursussen gevolgd. Indien u het leuk vindt, kunt u mijn CV bekijken . Ik vind het belangrijk om cursussen te blijven volgen voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling binnen de osteopathie.

Ik ben een gediplomeerd osteopaat en aangesloten bij het NRO en het NVO., wat er voor zorgt dat uw zorgverzekeraar mijn behandelingen (deels) vergoeden.

 

Ik vond het belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen. Door de verschillende succesvol afgeronde cursussen en opleiding ben ik breed inzetbaar. Dat geeft mij de kans om afwisselend werk te doen. Hierdoor kan ik voor veel mensen iets betekenen.

dennis cordes osteopaat in enschede

 

WhatsApp chat