Vergoeding osteopathie

Doordat ik bij het NRO aangesloten ben krijgt u, afhankelijk van hoe en waar u verzekerd bent, een groot deel van de kosten vergoed van uw behandeling osteopathie via uw zorgverzekering. Osteopathie valt onder de complementaire, of alternatieve, geneeswijze. Voor een volledig overzicht van de vergoeding voor osteopathie voor 2019 kunt u deze link volgen.

 

Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen voldoende om de klacht te laten verdwijnen. Indien klachten al vele jaren aanwezig zijn, is dit aantal vaak wat hoger. De frequentie ligt meestal tussen de één keer in de twee weken en één keer in de zes weken.

 

De kosten voor een consult van 60 minuten is €80,- . Indien een consult een stuk minder tijd kost, zal de prijs aangepast worden. Een ‘half’ consult (± 30 minuten) kost €40,- en een controlebehandeling (20 minuten of mindere) kost €25,-. Indien u, in verband met vergoeding, liever consulten van een half uur wil, kan dit. Houdt u er dan wel rekening mee dat u vaker en meer behandelingen nodig heeft.

 

Voor de behandeling van baby’s en kinderen tot 12 jaar reken ik €60,- voor 45-60 minuten. Indien de behandeling 30 minuten of minder duurt, wordt €40,- in rekening gebracht. Indien het een controlebehandeling betreft wordt €25,- in rekening gebracht.

 

U kunt de factuur na afloop van de behandeling gelijk door middel van PIN voldoen. Wanneer u dan de factuur naar uw zorgverzekeraar stuurt, krijgt u het bedrag dat u vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar weer op uw bankrekening gestort.

14452075_s
WhatsApp chat