Osteopathie voor baby’s in Enschede

Osteopathie kan de klachten van uw baby verhelpen

Als ouder is het verschrikkelijk om uw baby te zien huilen. Vooral wanneer u niet kunt achterhalen waarom uw kind huilt. Een baby is niet in staat om zelf de oorzaak van de pijn aan te geven, het behandelen van een baby is daardoor ook erg lastig. Voor een baby met klachten is osteopathie vaak een dankbare geneeswijze. Vooral bij de volgende klachten kan osteopathie uitkomst bieden:

Wist u dat in sommige landen er na iedere geboorte met de baby een bezoek wordt gebracht aan de osteopaat? Er wordt dan voor de zekerheid een preventieve controle uitgevoerd. 

Is osteopathie veilig voor baby’s
Ook voor baby’s is osteopathie een veilige behandelmethode. De technieken die worden gebruikt zijn “zachte technieken”. Dit houdt in dat er nooit gekraakt zal worden bij een baby. Er worden technieken gebruikt die ervoor zorgen dat de aangedane structuren op een milde manier worden versoepeld om zo de klacht op te lossen.

Uw osteopaat in Enschede

Als osteopaat in Enschede heb ik al vele klachten mogen verhelpen. Wilt u weten of osteopathie wat voor de klachten van uw baby kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik informeer u graag over de mogelijke behandelmethoden en de resultaten die hieruit voortvloeien. Wilt u direct antwoord? Stuur dan gerust een Whatsapp bericht.

WhatsApp chat