Buikpijn – Osteopathie in Enschede 

Hoe osteopathie uw buikklachten verhelpen

Onder buikpijn verstaan we alle klachten die met de buik te maken hebben, zoals brandend maagzuur, buikpijn, obstipatie, menstruatiepijn, etc.

Veel hulpverleners vinden buikpijn een lastig fenomeen om therapie op te bedrijven, dus worden de meeste patiënten uiteindelijk afgescheept met een pijnstiller, ontstekingsremmer, maagzuurremmer of laxeermiddel. Vaak is dit maar een tijdelijke oplossing voor de klachten, omdat de klachten veelal weer terugkomen na het uitwerken van de medicatie en men steeds meer afhankelijk wordt van de medicatie.

Kan osteopathie  mijn buikklachten  verhelpen?

buikpijn

De werkzijze van osteopathie
Een osteopathische behandeling is erop gericht om de klachten bij de kern op te lossen. Er wordt gekeken naar het hele lichaam in plaats van alleen de plek waar de pijn optreedt.
Een osteopaat is gespecialiseerd in het behandelen van de organen en kan meestal al na een paar behandelingen een positief effect bewerkstelligen. Omdat daadwerkelijk het probleem wordt behandeld en niet de bijwerkingen worden bestreden heeft u dus geen medicatie meer nodig.

Benieuwd wat osteopathie voor uw buikklachten kan betekenen?
Herkend u de bovenstaande situatie en wilt u graag voorgoed van uw vervelende buikklachten zijn genezen? Neem dan nu contact op met de osteopaat. Ik informeer u graag over de mogelijkheden. Wilt u direct antwoord? Stuur dan gerust een Whatsapp bericht. 

WhatsApp chat