OSTEOPATHIE VOOR VOLWASSENEN in Enschede

Wat kan osteopathie voor u betekenen? Osteopathie is zeer geschikt voor volwassenen die last hebben van chronische klachten. Een osteopaat wordt vaak bezocht als de behandeling van de fysiotherapeut of manuele therapeut niet (voldoende) heeft geholpen. Ook is het raadzaam om bij “vage klachten” een afspraak te maken met een osteopaat. Denk hierbij aan klachten zoals:

Veel mensen die bij een dokter of fysiotherapeut zijn uitbehandeld maken ook een afspraak met een osteopaat. U moet geen genoegen nemen met de opmerking: “u moet er maar mee leren leven”. Pijn heeft in bijna alle gevallen een aanwijsbare reden. Bij osteopathie wordt u ongeacht de klacht van top tot teen onderzocht. Waarom het hele lichaam? Als u een klacht in uw rug heeft dan hoeft dit niet te betekenen dat de oorzaak van de klacht zich in de rug bevindt. Dit kan ook pijnuitstraling zijn van een andere klacht in uw lichaam.

Uw osteopaat in Enschede

Als u de bovenstaande situaties of klachten herkent dat is het raadzaam om contact op te nemen met de osteopaat om te kijken wat hij voor uw klachten kan betekenen. Als osteopaat in Enschede heb ik al veel volwassenen een geschikte osteopatische behandeling voor hun klachten kunnen bieden. 

WhatsApp chat